Sunds Jiu-Jitsu Klub er stiftet 2. maj 1978. Træningen foregår i eget klubhus på


Rønneallé 203                    

7451 SundsLidt facts om klubben:


 • Klubbens hovedfokus er på selvforsvarstræningen.

 • Der er plads til alle, bare man har lysten, og nej, du er ikke for gammel til at dyrke jiu jitsu: På seniorholdet er aldersforskellen fra ældste til yngste deltager på ca 50 år...

 • På juniorholdet træner de 10- 14 årige, her har træningen hovedvægt på, at det skal være sjovt at gå til Jiu-Jitsu for at skabe lyst hos den enkelte til Jiu-Jitsu og anden sport.
  Der er stor fokus på disciplin, balance, motorisk udvikling og samarbejde, da dette er vigtige elementer i Jiu-Jitsu og et væsentligt grundlag for at lære teknikkerne.

 • Teknikindlæring er fælles træning, men med vidtrækkende hensyn til hvilke færdigheder den enkelte besidder. Der bliver skabt udfordring for den enkelte i forhold til den enkeltes niveau.
  Spredningen i aldersgruppen er stor og det er vigtigt, at alle oplever de udvikler sig fra der, hvor de er kommet til.

 • Graduering foregår efter et fast pensum, men det enkelte barn har selv mulighed for at vælge netop den teknik indenfor hver gren, som de synes de mestrer bedst. Gradueringen vil være med fast makker som er på samme niveau.
  Trænerne vil være dem, der udpeger, hvem der er klar til at starte på graduerings træningen. Det skal være en god oplevelse at få sine bælter, så der lægges vægt på, at den enkelte er motiveret og sikker i sine teknikker.
 • Forældre er altid velkommen til at overvære træningen, eller drikke en kop kaffe og snakke med de andre forældre, mens træningen foregår.

 • Sunds Jiu-Jitsu Klub indhenter selvfølgelig børneattester på alle trænere i klubben. 

Tak til vores sponsorer: